Getuigenissen & referenties

Photo (80x80px)

Johnny Joly

Warehouse Manager – Antwerp Cold Stores

“H&L vormt echt een toegevoegde waarde voor ons bedrijf. Ze hebben er sinds onze opstart in 2016 mee voor gezorgd dat we gegroeid zijn door hun flexibele dienstverlening. Wij appreciëren hun inzet dan ook zeer!”

Photo (80x80px)

Raf Van den Broeck

Zaakvoerder – Benmar

“Wij werken ruim drie jaar samen met H&L, zeer tot onze tevredenheid,” vertelt de zaakvoerder van Benmar, Raf Van den Broeck.

Photo (80x80px)

Hervé Anthonis

Logistiek manager - Varo

“Wij losten vroeger zélf onze containers met doe-het-zelf goederen. Maar sommige pakketten zijn echt te zwaar voor onze magazijniers. Bovendien zetten we hen liever in op andere taken. De gespecialiseerde teams van H&L zijn flexibel inzetbaar en klaren de klus volgens afspraak. Altijd. Dat is onbetaalbaar.”

Photo (80x80px)

Inge Kerckhofs

Operations manager - FWD

“Aan onze laadkades worden elk jaar zo’n 1200 containers volgeladen – voornamelijk met sauzen in glazen bokalen. Dat is hard werk. Gelukkig zorgt H&L voor teams van sterke mannen met vaste handen. Zij laden onze containers snel en foutloos vol. Een taak die we onmogelijk zelf kunnen uitvoeren.”

Photo (80x80px)

Vincent Cornet

Operational & Logistics Manager

“Overal waar Ethnicraft deelneemt aan tentoonstellingen zorgt een H&L team, onder supervisie van de Ethnicraft projectleider voor de opbouw van de stand en de opstelling van de meubels. Ook dat vergt namelijk de juiste ervaring én ingesteldheid van de teams die moeten opstellen en afbreken.

Photo (80x80px)

Christian Ottelohé

Manager Distribution & Handling Belgium

Flexibele planning en engagement! Een ander belangrijk voordeel voor DSV is dat H&L dag en nacht bereikbaar is. “Ik kan zondagavond bellen naar mijn contactpersoon bij H&L om door te geven wat ik maandagmorgen nodig heb aan personeel. Dat is nergens anders het geval.

Photo (80x80px)

Christian Van de Weygaerde

Internall Controller

H&L werkt met resultaatverbintenis…
Hoe moet men dit verstaan? Even een voorbeeld: Bedrijf X krijgt elke donderdag 4 containers binnen die vrijdag leeg teruggestuurd moeten worden. H&L Services zorgt dat dit gebeurt tegen op voorhand afgesproken prijzen en behandelingstijden.

Photo (80x80px)

Rudi Robaye

Logistiek verantwoordelijke

Rudi Robaye omschrijft het zeer precies: “Wegens plaatsgebrek in de ruimte waar de containers binnenkomen, maar waar we ook lading moeten voorbereiden, is snelle afwerking uitermate belangrijk! Snelle verwerking van containers in functie van de op dat moment beschikbare ruimte, daar gaat het om.”

Referenties